Vilayetler Hizmet Birliği Anaokulu

Vizyon: VİZYONUMUZ Okulumuzda kazanılan öğrenme alışkanlıkları, bilgi ve becerilerin yaşamın ileriki yıllarına aktarıldığında, çocuklarımız mutlu, üretken ve başarılı olsun, Tüm personelimiz kendini sürekli geliştirmenin önemine inansın, Biz, çocuklarımıza sevgimizle, güvenli ortamlarda verebileceklerimizin en iyisini veren örnek bir okul olalım.

Misyon: MİSYONUMUZ Türk Milli Eğitiminin amaçları doğrultusunda, çocuklarımızın yaş, gelişim düzeyi, ilgi ve ihtiyaçları, bireysel farklılıkları, toplumun, ailelerin sürekli gelişen çevre beklentilerini önemseyerek, çocuk merkezli ve ailenin de içinde olduğu, kendini sürekli geliştiren eğitimcilerin bilinçli ve iyi planlanmış eğitim desteği ile onların tüm gelişim alanlarını kapsayan becerilerinin ve yeteneklerinin gelişmesinde bütünsel bir eğitimle ilköğretime ve yaşama hazırlamak.

Başarılar: Okulumuz Beyaz Bayrak,Sıfır Atık ve Okulum Temiz Belgelerini Almıştır.

Saatler: sabah grubu: 08.00-13.00 öğle grubu: 13.00-18.00
Isınma: doğalgaz